Loopbaancoaching

Dreig je vast te lopen in je werk? Haal je geen plezier meer uit je werk? Of wil je je verder ontwikkelen in je loopbaan? Dan kan loopbaancoaching je helpen om de juiste keuzes te maken.

Wat doet een loopbaancoach?

Als loopbaancoach zorg ik ervoor dat de kern van je vraag bovenkomt. Vervolgens help ik je bij het ontdekken en formuleren van je wensen voor je loopbaan. Ik laat je reflecteren, geef je nieuwe inzichten en stimulerende opdrachten.

Kwaliteiten ontdekken

Hoe kun je achterhalen welk werk bij je past? Door nieuwe inzichten en zelfreflectie ontdek je je kwaliteiten. Als je weet welke kwaliteiten jij beheerst, kun je je werk hierop aanpassen. Met loopbaancoaching onderzoek je vooral wat bij je past. Wat speelt zich nu af? Wat is er in het verleden gebeurd? In hoeverre bepaalt dit de verwachtingen voor de toekomst? En hoe kan ik mijn kwaliteiten hierbij het beste inzetten.

Groeien door loopbaancoaching

Wil je groeien in je werk, maar weet je niet hoe? Dan help ik je bij het bereiken van je ambities. Eerst ontdekken we je talenten, vaardigheden en drijfveren. Daarna ontwikkelen we samen een actieplan hoe jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen in je werk.

Stress, onzekerheid of een conflict?

Voor werkgerelateerde vragen, bijvoorbeeld over hoe je omgaat met stress, onzekerheid of conflicten in je werk kun je bij mij terecht. Als je je werkzaamheden wilt beëindigen, begeleid ik je bij de onderhandeling over een vaststellingsovereenkomst.

Begeleiding sollicitatie
Als je een nieuwe uitdaging aangaat, begeleid ik je bij het gehele sollicitatieproces met sollicitatietips. Van het schrijven van een sollicitatiebrief tot aan de onderhandeling over een aanstelling. Samen vinden we de baan die bij jou past.