Over Deborah

Een goede planning geeft rust, ruimte en overzicht

Jarenlang stonden planning en timemanagement centraal in mijn leven. Planning geeft mij structuur, waarmee ik mijn doelen en taken overzichtelijk maak. Als ik overzicht op papier heb, geeft dit ook overzicht en dus rust in mijn hoofd. Maar wat nou als je van de planning afwijkt? Dat maakt niet uit. Het is een richtlijn en een hulpmiddel om je doel te bereiken, maar verplicht jezelf niets!

De beste investering is investeren in jezelf

Door te investeren in mijzelf ben ik gekomen waar ik nu sta. Ik ging de opleiding Life Coach doen, omdat ik gelukkig zijn en blijven belangrijk vind in het leven. Nu wil ik graag anderen helpen om dit geluk ook te vinden. Samen met jou investeer ik de tijd die nodig is om jouw doelen te behalen. Dat kan vaak al in een aantal sessies.

Samen is beter dan alleen

Maatwerk, vertrouwen en betrokkenheid zijn mijn pijlers. Met een open houding en persoonlijke aandacht stel ik jou op je gemak. Sta jij open voor verandering en wil jij investeren in jezelf? In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we ontdekken of er een match is en hoe ik jou kan helpen met het bereiken van jouw doelen.