Relatiecoaching

Soms gebeuren er dingen in je relatie waar je samen niet meer uitkomt. De problemen in je relatie lijken onoplosbaar en je loopt vast. Je raakt steeds verstrikt in hetzelfde patroon. Heb je relatieproblemen en vind je het lastig om dit met je partner te bespreken? Dan kan relatiecoaching je helpen om de relatieproblemen op te lossen. Zodra je de problemen onder woorden brengt, voel je je bevrijdt. Het is goed voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. 

Nieuwe kansen met relatiecoaching

Als relatiecoach geef ik praktische handvatten en tips om een positieve draai te geven aan jullie relatie. Een gezonde relatie zorgt tenslotte voor een gelukkig leven en andersom. Samen zorgen we voor helderheid binnen de relatie. Denkend vanuit een probleem is de oplossing soms ver te zoeken. Daarom richten we ons met relatiecoaching op de positieve kant en nieuwe kansen. Wat wil je in een relatie en wat is er voor nodig om dit te bereiken?

Vaste patronen doorbreken

Het is voor veel mensen lastig om gewoontes te veranderen die ze jarenlang hebben opgebouwd. Deze zogenaamde vaste patronen doorbreken we met relatiecoaching. Zo ontstaat er in je relatie weer ruimte voor rust, verbinding en liefde.

Alles draait om liefde

In een gezonde relatie draait alles om liefde. Om deze liefde weer te vinden werken we samen aan:

  • Oplossingen voor je problemen
  • Beter communiceren (overleggen, delen, verdiepen, oplossen en discussiëren)
  • Luisteren naar je eigen gevoel en open staan voor elkaar
  • Elkaar beter leren begrijpen en respecteren
  • Contact met elkaar maken
  • Eventuele gedragsverandering